«In the memory of» Johnny Cash & June Carter

En av de mest inspirerende kjærlighetshistoriene i underholdningsverdenen er den varige romansen til en av tidenes mest betydningsfulle musikkartister Johnny Cash og hans kone June Carter. I deres 40-årige forhold, ikke bare som kjærester og ektefeller, men også som venner og profesjonelle partnere, skapte og fremførte de musikk som var lidenskapelig og ekte og som toppet alle hitlistene i USA og Europa.

Johnny Cash er historiens viktigste musikkartist. Johnny Cash spilte inn plater i 50 år, og med sin country, rock´n roll, blues, gospel & spirituels, skrev han over 1000 sanger og utga mer enn 100 album som solgte 100 millioner eksemplarer.

June Carter var en stor bidragsyter til hans sanger og låtskriving. Hun hadde også sine egne store hits som barnestjerne sammen med The Carter family, hennes første ektemann Carl Smith og senere med Johnny Cash. Sanger som Ring of fire, Folsome prison, Jukebox blues, Times a waistin, Walk the line og Jackson er blant sangene som har inspirert Geir Tosaunet og Karin Baadsvik til å lage konserten”In the memory of ” Johnny Cash & June Carter, sammen med bandet  ” The Tennessee two”. I den nesten to timer lange forestillingen spilles 25 sanger, du får høre historiene rundt deres karrierer, samt foto og video på storskjerm fra deres innspillinger og liv.

Johnny Cash spilles av Geir Tosaunet (Smiley) med 35 års erfaring som profesjonell musiker, og har turnert i Norge og utlandet med over fem tusen opptredener. Han har utgitt flere album og har utallige tv- opptredener på NRK, TV2 og TV Norge. Som June Carter opptrer talentfulle Karin Baadsvik som er det nye stjerneskuddet på den trønderske pophimmelen. Som artisten «Nea» debuterte hun i desember 2018 med singelen «All sunshine».

Her er det bare å forberede seg på en underholdende kveld med de absolutt beste sangene, morsomme historier og musikk som varmer langt inn i sjelen. Fra legendenes store samling av kjente og evigunge sanger, kommer det verdenshits på rekke og rad, som har satt dype spor og som er elsket av folket i flere generasjoner.

Turnéen starter 1.mai 2019 og varer til 1.januar 2020. Kanskje kommer de til en scene nær deg?!

Booking: junejohnnybooking@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *